Pallontallaajat.net
Valikko
Maailmanympärimatka Road trip USA

Death Valleyn kautta Las Vegasiin

Fresnosta meidän matka jatkuikin taas aamutuimaan, sillä tavoitteena oli ajaa päivän aikana Death Valleyn kautta Las Vegasiin eli tiedossa oli reippaat 750km autossa istumista.  Ennakkoluuloista huolimatta matka meni oikein mukavasti ja nopeasti maisemia ihastellen. Muutamaan kertaan jouduttiin toki myös pysähtymään ottamaan valokuvia, sillä eihän vastaavanlaisia maisemia ole missään. Me otettiin Tiitun kanssa muutamia (lue kymmeniä ellei jopa satoja) istumiskuvia valtatiellä ja ilmeisesti meillä meni siinä liian pitkään. Joni alkoi nimittäin vastalauseeksi punnertamaan tiellä, liekö jonkinnäköinen protesti meidän photoshooteille Tiitun kanssa..? Noh otettiin myös siitä kuva ettei Jonille tulisi paha mieli. 😉

GOPR9559

DSC_2319

IMG_20160526_182631

DSC_2328

G0359593

DSC_2330

Matkan aikana pysähdyttiin enimmäkseen tiesuorille ihastelemaan maisemia ja tieosuuksia joissa tie vain jatkui ja jatkui. Lisäksi bongattiin hiekkadyynejä sellaisessa paikassa kuin Mesquite Flat Sand Dunes. Siellä oli kyllä järjettömän kuuma! Aurinko paistoi täydeltä taivaalta, oli täysin tyyntä ja lämpötila oli n. 34 astetta. Kauaa ei kyseisessä paikassa viihdytty vaan tyytyväisinä istahdettiin ilmastoituun autoon ja laitettiin puhallukset täysille. Matkan aikana muutaman kerran vähän pelottikin miten meidän auto jaksaa mennä mäkiä ylös tuollaisessa helteessä, mutta hyvinhän se Nissani meitä kuljetti. Keskellä ei mitään kuului yhtäkkiä ihan hirveä jyrinä ja ihmeteltiin mistä se ääni oikein tuli, kunnes huomattiin neljän hävittäjän  lentävän suoraan meidän yli. Joni sai napattua yhdestä jopa kuvankin.

IMG_2167

IMG_2191

IMG_2193

IMG_2215

IMG_2265

Pisin aika vietettiin pitkällä suoralla, jonka varrella Californian ja Nevadan raja on. Varmaan reilun tunnin verran kuvailtiin ja kikkailtiin siellä. Poistuttiin suoralta vasta, kun poikia alkoi taas turhauduttamaan meidän kuvaussessiot. Huvittavaa oli se, kun päästiin tien toisesta päästä vihdoin ja viimein liikkeelle, oli seuraava pysähdys tehtävä heti muutaman minuutin jälkeen Nevada kyltin kohdalla. Eihän me voida kylttiä ohittaa ilman kuvaa siitä!

IMG_2293

IMG_20160526_190838

G0389695

GOPR9783

DSC_2352

10 h auton starttamisen jälkeen Las Vegasin valot loistivatkin jo meidän edessä. Panu ajoi koko matkan ja sanoi ettei tuntunut edes pitkältä ajalta, koska maisemat olivat niin hienoja. Ja pidettinhän me matkan aikana omat Euroviisukilpailut, kun kuunneltiin läpi kaikki semifinaaliesitykset, pisteytettiin ja arvosteltiin ne. Meistä kukaan ei ole viisufani, joten arvostelusta tuli enemmänkin kilpailu mikä biiseistä on järkyttävin. Aika meni nopeasti vaikka vihattiinkin tosiaan 98% viisukappaleista, niitä oli sitten hauska haukkua yhdessä.

-Senni

nimetön

 

 

 

IMG_20160526_190330

“nosta kädet ylös ja kävele kaukaisuuteen”

Saatat myös pitää näistä

1 Kommentti

  • Vastaa bestornothing syyskuu 7, 2016 at 23:55

    No voi hitsi kun oli hauskaa tekstiä . Nauroin ääneen yön pimeydessä. Etenkin Jonin punnertukset naurattaa edelleen.

  • Vastaa