Pallontallaajat.net
Valikko
Maailmanympärimatka Road trip USA

Pikastoppi San Franciscossa

Road tripin yhtenä pikaetappina toimi San Francisco, jossa yövyttiin kaksi yötä. Meillä kävi hölmösti hotellivarauksen kanssa, kun käyttämämme palvelu veloitti rahat tililtä, mutta varausta ei näkynyt hotellin järjestelmässä. Sitä selviteltiinkin yksi aamupäivä ja tämä vähän latisti tunnelmaa. Selvittelyn jälkitulemana ei jaksettu sen enempää enää paneutua uudestaan majoituksen etsimiseen (oli ehkä vähän hölmö ratkaisu) ja päädyttiinkin erittäin kalliiseen hotelliin, joka haisi aivan biojätteiltä ja jonka ulkopuolella pyöri paljon kodittomia ja muuta epämääräistä porukaa. Tästä sotkusta johtuen San Franciscosta jäi vähän epämääräinen fiilis. Kaupunki vaikutti tosi mukavalta, mutta kaiken majoitussekoilun jälkeen päätettiin pitää vierailu lyhyenä ja jatkaa matkaa eteenpäin heti kahden yön jälkeen. Kovin paljoa ei keretty siis tähän kaupunkiin tutustumaan, mutta meidän majoitusaluetta lukuunottamatta kaupunki vaikutti kauniilta. Ja huuh miten jyrkkiä teitä siellä on! 😀

DSC_2070

 

Näin lyhyesti kirjoiteltuna San Franciscon pikastoppi piti pääkohdittain sisällään:

 • Cable car ajelua.
 • Kattoterassilla Cheesefactoryn ihanien juustokakkujen maistelua.
 • Fisherman´s warfilla ihmettelyä.
 • Pier 39 merileijonien katselua ja haistelua (ne todellakin haisee jo pidemmälle matkalle).
 • Corn dogin ensimaistiaisia.
 • Alcazarin vankilasaareen tsuumailua.
 • Painted leidiesien kuvailua.
 • Lombard streetiä alas kurvittelua muiden turistien joukossa. Siis ihan älytön määrä porukkaa ajeli tätä s-katua alas me mukaan lukien.
 • Tottakai legendaarisen Golden Bridgen ihastelua jopa neljästä eri näkökulmasta.

IMG_20160524_142217

GOPR8694

IMG_20160524_124332

IMG_20160524_132026

SAM_4322

DSC_2126

SAM_4350

 

G0118845

Kahden päivän pysähdyksen jälkeen lähdettiin jatkamaan road trippiä kohti Yosemiten kansallispuistoa. Haluttiin ajaa matkan aikana Golden Gate Bridgellä, joten päädyttiin loppujen lopuksi ajamaan se lähtöpäivänä päästä päähän, sillä kertaylityksellä emme olisi päässeet oikealle tielle. Ja tietullit maksettiin vasta jälkikäteen, kun autovuokraamo veloitti sen meiltä kuukauden päästä auton vuokraamisesta. Yritettiin kyllä maksaa tietulli nettipalvelun kautta, mutta ei saatu maksua menemään läpi ajoissa. Noh, kävihän se noinkin.

-Senni

nimetön

 

 

IMG_20160523_181601

“vähän lisää meikkejä, on nii halpaa”

Saatat myös pitää näistä

1 Kommentti

 • Vastaa Frendi syyskuu 3, 2016 at 22:29

  Aika jyrkkiä mäkiä.

 • Vastaa