Pallontallaajat.net
Valikko
Kaupunkiloma Maailmanympärimatka USA

Bye Bye New York

Viimeisenä aamuna New Yorkissa herättiin Tiitun kanssa hieman ennen kahdeksaa, jotta kerettäisiin ennen kentälle lähtöä käydä katsastamassa High Line. Tiitu oli kuullut siitä joltain kaveriltaan, joka oli kehunut kyseistä paikkaa kovasti eikä siis haluttu jättää paikkaa näkemättä. Pojat päättivät nukkua pitkään ja skippasivat tämän nähtävyyden. Liekö syynä edellisen illan HIMYM baarin kaljat.. 😉

High line on siis reilu 2km pitkä vanhalle junaradalle rakennettu kivan erikoinen puisto, jossa on varmasti rentouttavaa käydä hengähtämässä kaupungin vilskeestä. Käveltiinkin Tiitun kanssa kyseinen junarata päästä päähän eikä tajuttu ajankulua ollenkaan. Jouduttiinkin sitten palaamaan loppumatka pikakävelyä hotellille, jotta kerettäisiin  kentälle ajoissa.

kjbijb

 

Meillähän oli siis kaiken kaikkiaan kolme kokonaista päivää tutustua New Yorkiin, joka on aivan liian lyhyt aika. Kerettiin nähdä muutamia ns. pakollisia New Yorkin nähtävyyksiä, mutta paljon jäi myös näkemättä ja kokematta. Onneksi meidän ei kuitenkaan tarvinnut lähteä lyhyen New Yorkin vierailun jälkeen takaisin Suomeen vaan matka jatkui kohti länsirannikkoa, jossa vietimmekin seuraavat kolme viikkoa. Tämä hieman lievensi New Yorkista lähtemisen tuskaa. 🙂

 
BeFunky Collagesrtsey

 

Hope to see you soon New York!

-Senni

nimetön

 

 

 

DSC_1283

“hei joo täs on melko kiva tausta, jos mä katon tulevaisuuteen ja otat musta sellasen sivuprofiilin”

Saatat myös pitää näistä

6 Kommenttia

 • Vastaa timook elokuu 27, 2016 at 05:12

  Kah, samaan aikaan ollaan täällä. Meillä huomenna Greyhound Washingtoniin – oltiin nyt 2vkoa NYCissä ja silti jäi vieläkin tuo Flatiron building katsastamatta. Ehkä seur kerralla.

  • Vastaa senni elokuu 27, 2016 at 21:15

   Aina ei kerkeä kaikkea ja varmasti Washingtonissakin paljon nähtävää. Ja onpahan hyvä syy palata takaisin New Yorkiin vielä joskus. 🙂

   -Senni

 • Vastaa Inka elokuu 27, 2016 at 07:40

  High Line on kyllä ihan ässä, kuten koko myy New York! On ollu tosi kiva lukea blogeista pitkästä aikaa tällaisia päiväkirjamaisia postauksia, niistä on saanut tosi hyvän käsityksen teidän reissuista.

  Ja edelliseen postaukseen viitaten: sama setti oli itelläkin Yankeesin pelissä, suurin elämys oli se vaahtomuovisormi! 😀

  • Vastaa senni elokuu 28, 2016 at 21:37

   Kiva, että oot tykännyt. 🙂 New York on kyl mieletön ja haha vaahtosormet kans! 😀
   -Senni

 • Vastaa Frendi syyskuu 2, 2016 at 21:35

  Itekki aina halunnu käyä tuolla, tai ainakii sen yhen postauksen jälkee aina.

  • Vastaa senni syyskuu 3, 2016 at 07:50

   Ei muuta kuin lentokoneeseen ja kohti New Yorkia, lentojakin saa nykyään onneksi melko halvalla. 😉

  Vastaa